مصرف اسفناج و تخم‌مرغ ...

دانشمندان مریلندی می‌گویند که دو ماده مغذی موجود در اسفناج و تخم‌مرغ و دیگر سبزیجاتی که برگ سبز دارند، باعث جلوگیری از نابینایی در میان سالمندان می‌شود

. این دو ماده غذایی به نام‌های لوتئین و زکسانتین که از کاروتنوئیدها می‌باشند در میوه‌ها و سبزیجات باعث رنگ زرد می‌شود. این دو ماده به چشم اجازه می‌دهد که در برابر امواج نوری کوتاه و مخرب عمل فیلترسازی را انجام دهند و مانع از اثر مخرب آنها بر چشم شوند. کسانی که دررژیم غذایی خود از غذاهای حاوی این دو ماده استفاده می‌کنند تا 35 درصد شانس ابتلا به اختلالات بینایی در سالمندی را در خود کاهش می دهند. از جمله غذاهای مفید در این خصوص می توان به اسفناج، تخم مرغ، کلم، شلغم، گل کلم، کاهو، کدوسبز، نان ذرت و کلم اشاره کرد.