گوناگون

خانمها, ارایش و زیبایی,روانشناسی و مهارت زندگی,خواص خوراکیها,دانستنی های زناشویی و.....

گوناگون

خانمها, ارایش و زیبایی,روانشناسی و مهارت زندگی,خواص خوراکیها,دانستنی های زناشویی و.....

اثر حفاظت بخش چای سبز

 تحقیقات نشان می دهد چای سبز به افراد کمک می کند دفاع متابولیکشان را در برابر سموم موثر درایجاد سرطان افزایش دهند.
به گزارش ساینس دیلی کاتچین های چای سبز در مقادیری معادل با آنچه در 8 تا 16 فنجان نوشیدنی آن موجود است و تولید آنزیم ها ی متعلق به خانواده گلوتاسیون s - ترنسفراز GST را افزایش می دهد. آنزیم های GST دردفاع بدن دربرابر مواد شیمیایی و دیگر توکسین های مسبب سرطان نقش مهمی دارند و این آنزیم ها مواد سرطان زا را به مواد شیمیایی غیر سمی تبدیل می کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد